De geweldige Britse Bake-Off 2018-finaliste Kim-Joy heeft na de show succes gevonden met een reeks kookboeken. Maar nu gaat ze naar ComiXology om haar stripschrijfdebuut te maken samen met artiest Alti Firmansyah, letterschrijver Joamette Gil en ontwerper Cindy Leong met Turtle Bread, een digitale strip over een jonge vrouw die gemeenschap vindt in een plaatselijke bakclub.

(Afbeelding tegoed: ComiXology) (opent in nieuw tabblad )

“In Turtle Bread stuit een jonge vrouw genaamd Yan, die een passie heeft voor bakken, op weg naar huis na weer een mislukt sollicitatiegesprek een plaatselijke Bakclub tegen het lijf”, luidt de officiële synopsis.”Haar sociale angst probeert haar weg te houden, maar de bakkers moedigen haar aan om uit haar schulp te kruipen, vooral de zorgzame en ondersteunende Bea. Terwijl de club samen bakt, ontdekt Yan dat haar nieuwe vrienden haar misschien ook nodig hebben, meer dan ze beseft…” 

Wanneer een van de leden van de bakclub abrupt uit de groep verdwijnt, moeten de rest van de vrienden samenkomen om erachter te komen wat er is gebeurd en om een ​​einde te maken aan de groep.

Hier is een galerij met binnenpagina’s van Turtle Bread:

Afbeelding 1 van 6

“Turtle Bread is een verhaal over de kracht van kwetsbaarheid; doorbreek barrières tussen ons die dienen om de eenzaamheid in de wereld te versterken”, zegt schrijfster Kim-Joy in de aankondiging van ComiXology.

“Weten wie we zijn en hoe we anderen beïnvloeden, is een geschenk. Ik wil mensen om Turtle Bread te lezen en zich minder alleen, getroost en geïnspireerd te voelen om hun wapenrusting te laten vallen, samen te komen en betekenis aan hun leven te geven ; op dezelfde manier komen afzonderlijke ingrediënten samen wanneer ze worden gebakken om iets vers en nieuws te vormen.”

Turtle Bread is vanaf 2 mei te koop.

Digitale strips zijn een groeiend medium. Bekijk de beste digitale striplezers voor Android en iOS.

Categories: IT Info