Hoe vaak moet je op de hoogte worden gesteld wanneer iemand die je niet kent en waarschijnlijk nooit zult ontmoeten, een Instagram-foto plaatst waarop ze een cappuccino drinken in Starbucks? Of erger nog, iemand die je uitscheldt omdat je een Twitter-bericht leuk vindt en je afvraagt ​​waarom je dat bericht in de eerste plaats leuk had moeten vinden. Ik weet zeker dat je begrijpt wat ik bedoel en in deze wereld van in-your-face media-inhoud komt er een tijd dat je gewoon de controle moet nemen over wat er naar je wordt gegooid.

Nu worden de bovenstaande meldingen niet het irriteert me niet echt, want het is best interessant om te horen dat Kaapstad de komende uren harde wind zal ervaren, er komen nieuwe games aan op Game Pass, het weer waar ik woon zal erg heet zijn (alweer helaas) en Ik word eraan herinnerd mijn tijdlijn bij te werken (enigszins irritant). Dit komt omdat ik alle meldingen op sociale media heb verwijderd omdat ze niet alleen banaal, maar ook buitengewoon irritant zijn. Op een Android-telefoon kunt u hetzelfde doen door op Instellingen te tikken en vervolgens op Meldingen.

Hierdoor worden meldingen weergegeven voor alle apps die u hebt geïnstalleerd.

Schakel gewoon de schakelaar om voor een app die je lastig valt en je hoort niets meer van ze, zodat je van het leven kunt genieten zonder gebombardeerd te worden met onzin.

Categories: IT Info