Apple heeft een nieuwe Apple Watch Activity Challenge aangekondigd, lifestyle-inzichten onthuld uit de Apple Heart and Movement Study en meer ter viering van de Hartmaand van februari

Apple viert Hartmaand met nieuwe bronnen voor al zijn diensten

In een

Om Apple Watch-gebruikers gemotiveerd te houden, biedt Apple een nieuwe Heart Month aan Activity Challenge om mensen van alle fitnessniveaus te helpen hun gezondheid op de eerste plaats te zetten door 30 minuten te voltooien in hun Oefenring op 14 februari om een ​​speciale prijs te verdienen. Om gebruikers te helpen de prijs te verdienen en actief te blijven, zal Fitness+ vanaf 14 februari ook een speciale sectie van 30 minuten stimulerende trainingen bevatten die gebruikers zullen motiveren om hun wekelijkse minuten aan lichaamsbeweging te krijgen.

Daarnaast belicht de techgigant ook een verzameling apps in de App Store voor Heart Month die is bedoeld om gebruikers te helpen voor hun cardiovasculaire gezondheid te zorgen door gedetailleerde informatie te verstrekken over hun hartslag en activiteitsniveaus.

Apple deelt ook een nieuwe voorlopige analyse van activiteitsgegevens van de Apple Heart and Movement Study-onderzoekers van Brigham en Women’s Hospital in samenwerking met de American Heart Association en Apple. De analyse is gebaseerd op meer dan 18 miljoen trainingen die zijn geregistreerd door Apple Watch-dragers tijdens de pandemie, waaronder wandelen, fietsen en hardlopen.

In een nieuwe voorlopige analyse van activiteitsgegevens die zijn gedeeld uit de Apple Heart and Movement Study, ontdekten onderzoekers van Brigham en Women’s Hospital, in samenwerking met de American Heart Association en Apple, dat na analyse van meer dan 18 miljoen trainingen geregistreerd met Apple Watch tijdens de pandemie, waren de deelnemers aan het onderzoek afhankelijk van het verkrijgen van hun activiteitsminuten door het meest te wandelen, fietsen en hardlopen. Ze ontdekten ook dat deelnemers van 65 jaar en ouder eigenlijk meer kans hadden dan hun jongere tegenhangers om op schema te blijven en hun doel van minstens 150 minuten activiteit per week te halen.

Apple deelt ook dit bericht een heleboel bronnen voor zijn services voor Heart Month. Apple Books biedt een verzameling titels aan die gericht zijn op de gezondheid van het hart. Als je de voorkeur geeft aan visueel leren, biedt de Apple TV-app een verzameling films en shows met betrekking tot cardiovasculaire gezondheid. Gebruikers kunnen ook een samengestelde groep populaire podcasts vinden op Apple Podcasts.

Apple Books biedt een verzameling titels aan die gericht zijn op hartgezondheid, waaronder boeken over hartwetenschap, emotioneel welzijn en gezond eten. Voor kijkers bevat de Apple TV-app een verzameling films en shows over hartaandoeningen, hartwetenschappen en gezond leven. En op Apple Podcasts kunnen luisteraars een samengestelde groep populaire podcasts vinden op het tabblad Bladeren met medische experts die luisteraars helpen meer te weten te komen over hun gezondheid en de stappen die ze kunnen nemen om de algehele conditie, opmerkzaamheid en welzijn te verbeteren.

De technologiegigant uit Cupertino benadrukt ook zijn Apple Fitness+-service als een manier waarop mensen kunnen proberen hun conditie en hartgezondheid te verbeteren.

Lees meer: