OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 11 4 jaar Android krijgt updates en 5 jaar beveiligingspatches. Deze informatie is afkomstig van de president van OnePlus voor de Chinese markt, Li Jie.

De OnePlus 11 krijgt 4 grote Android-updates, bevestigt de president van het bedrijf

Hij bevestigde dat niet alleen de OnePlus 11, maar de OnePlus Ace 2-en Ace 2V-handsets krijgen dezelfde behandeling. Dat betekent dat de OnePlus 11 updates krijgt tot en met Android 17.

Ja, hij had het over de Chinese markt, maar dat zou automatisch ook moeten gelden voor het wereldmodel. OnePlus heeft het echter nog steeds niet officieel bevestigd. Onnodig te zeggen dat dit geweldig nieuws is, aangezien ze de OnePlus 11 op hetzelfde niveau plaatsen als Samsung en Google.

Beide bedrijven bieden dezelfde ondersteuning voor hun vlaggenschepen. Het is leuk om te zien dat OnePlus zich bij de gelederen heeft aangesloten, aangezien het verbeteren van softwareondersteuning een van de redenen was waarom OnePlus en OPPO zich bij softwareteams voegden.

De OnePlus 11 werd, zoals de meesten van jullie weten, voor het eerst gelanceerd in China en komen dan een paar maanden daarna op de wereldmarkten aan. De telefoon heeft veel te bieden en is zeer concurrerend op het gebied van prijzen. Hoewel in sommige markten meer dan in andere.

Deze toezegging zal OnePlus ongeveer $ 15 miljoen kosten.

Nu, tijdens de aankondiging, bevestigde Li Jie ook dat het het bedrijf ongeveer CNY 100 miljoen zal kosten ($ 15 miljoen) om deze toewijding aan softwareondersteuning te behouden.

OnePlus moet dit doen, het moet concurrerend blijven op dit niveau. Samsung heeft vooruitgang geboekt als het gaat om updates, en dat geldt voor veel van zijn apparaten, niet alleen voor vlaggenschepen. Google staat al een tijdje op een hoog niveau en keurde alleen zijn ondersteuning goed.

OnePlus en OPPO zullen dat uiteraard volgen, terwijl sommige andere bedrijven ook verbeterden. Dit is allemaal geweldig, omdat het meer bedrijven ertoe zal aanzetten om te verbeteren op de softwareafdeling en om langere ondersteuning te bieden.

Categories: IT Info