Dead Space-nyinnspilling vil legge til stemmeskuespill for hovedpersonen Isaac Clarke, fremført av den returnerende skuespilleren Gunner Wright.

Isaac har noe å si. #DeadSpace pic.twitter.com/csOKT6ZCYV 31. august 2021

Se mer

Wright kunngjorde nyheten selv under dagens avslørte strøm av Dead Space-samfunnet. Etter å ha sluttet seg til franchisen i Dead Space 2, vil Wright nå gjenta sin rolle som Isaac for den kommende nyinnspilningen, der det originale spillet beholdt Isaac som en stille hovedperson.

Gjennom avsløringsstrømmen bekreftet kreativ regissør Roman Campos-Oriola og seniorprodusent Phillippe Ducharme at et av målene med nyinnspilningen var å legge til forbedringer og kontekst som ble funnet i senere Dead Space-spill samt støtte medier. Ducharme sa at beslutningen om å legge til stemmeskuespill for Isaac ble tatt ganske tidlig, og med innspill fra”rådet”til Dead Space-fans og samfunnsmedlemmer ble det dannet for å få jevnlig tilbakemelding på nyinnspilningen.

“Det som var klart er at hvis han er tilbake, må det være Gunner, sier Ducharme.”Isaac er Gunner. Vi begynte å ha disse diskusjonene med casting, og det ble veldig, veldig klart at for oss var den rette vinkelen.”

Campos-Oriola tydeliggjorde hvordan Isaks nye stemmearbeid vil bli brettet inn i den originale historien.”En av reglene vi har er at Isaac bare skal snakke når han blir snakket med,”forklarer han, selv om en presentasjon tydeliggjorde at mens Isaac”først og fremst”bare vil svare, kan han også si ifra”i en situasjon der Det ville føles rart hvis han forble stille.”

“Han kommer til å svare. Han kommer til å engasjere seg med Hammond. Han kommer til å engasjere seg med Kendra. Han kommer til å være en del av disse diskusjonene,”Campos-Sier Oriola.”Men han er alene. Når du er alene i den mørke gangen, kommer han ikke til å snakke. Han kommer ikke til å bryte den fordypningen. Han kommer ikke til å bryte den følelsen av isolasjon.”

Med andre ord , mens Isaac vil bli stemt i nyinnspilningen, blir han ikke plutselig en chatterbox.

Når vi snakker om narrative forbedringer: Dead Space-nyinnspillingen vil være et langt stykke, ikke ulikt God of War.

Categories: IT Info