Spiritfarer kom ut for et år siden, noe som betyr at alle som har spilt den har fylt opp tårer igjen etter å ha hulket dem hele historien om Alice the Hedgehog. Gjør deg klar til å gråte igjen, ettersom den andre av ThunderLotus’karakteroppdateringer er her, og denne er en liten ugle, tuller du med meg

Ahem. veikartet for Spiritfarer 2021 lovet fire nye karakterer, og Lily-den gigantiske, luftige sommerfuglkulen som viser seg å være en viktig person fra fortiden din-ble lagt til tidligere i år, sammen med forbedret samarbeid, mer historieinnhold og livskvalitetsforbedringer.

KLEM DEN TUNY UGLEN (Bilde: Thunder Lotus)

Nå er det på tide for Beverly, en ny ånd som trenger ferge inn i etterlivet, i tillegg til nye båtbygninger, samleobjekter og oppskrifter. Det er også mange flere livskvalitetsforbedringer, så la oss se de fullstendige oppdateringsnotatene:

Funksjoner:

Nytt lagringssystem: du kan nå ha tre lagringsplasser. [ Klikk her for mer informasjon ] Ny stasjon- Arkivrom : Et sted hvor du kan lagre og slå opp gamle dokumenter. Flott beliggenhet for å se skattekart eller Acetates. Buck’s Lottery Littery reviews : Spesielle blader som inneholder en rekke oppdrag med skattekart. Radio i Lounge : Heng ut ved baren og lytt til noen av sangene fra lydsporet du har hørt før nye krydret mat er lagt til: Laska: En deilig krydret nudelsuppe som vil kurere enhver forkjølelse. Milquetoast: Det er bare vått brød. Flamin’Firebirdz: Etter en pose med disse dårlige guttene, vil du ikke engang føle ansiktet ditt. Aloo Gobi: En grønnsaksglede med smak å starte opp. Chai Latte: En krydret drink for kalde eller varme dager. Chilaquiles: En frokostklassiker for folk som er kjent. Dakgangjeong: Søt, sprø og krydret. Tre deilige ord! /strong>

Du kan nå holde oversikt over nødvendig materiale for bygninger, hus, stasjoner og forbedringer inne i kapteinens logg. Destinasjonskø: Velg opptil 3 poeng å utforske på en enkelt reise! Ny modus” Trygg reise “for reiser, som automatisk hopper over hendelser under din neste reise. Du kan aktivere og deaktivere Alexs busstasjonsmusikk . Valgfri assistanse i spillet for alle Elenas hendelser når du mislykkes. Ny vanningsoppgradering og grafikk for felt og hage (Quest-belønninger) Sittende på en hvilken som helst stol om natten muliggjør nå Stargazing-modus , som skjuler bygningene og viser den stjerneklare nattehimmelen. Lagt til flere tegninger fra Stanley!”Å sove”-sekvensen er nå raskere. Liten screenshake når du bruker evnen til å lyse. Dokumenter i beholdning: Ny til gammel, den røde vises på dem for å markere dem som”nye”. Nye spillalternativer tilgjengelig: Screenshake (skala 1-10) Controller vibrasjoner (skala 1-10) Inngangskilde (Direct Input/Raw input) Tekstboble størrelse (skala 1-10) Spill som kjører i bakgrunnen (deaktivert/aktivert) Forbedret byggemodus: Ship View-modus: deaktiver brukergrensesnittet for å se båten din i sin helhet. Stjernemarkøren skal være større og er nå bundet til rutenettet. Hvis du velger en bygning, bør markøren festes til midten av bygningen. Sveising over bygninger viser navnet deres i redigerings-/forbedringsmodus. Små brukergrensesnitt-tilpasninger: Det er en”No blueprint”tekstvisning når du prøver å forbedre bygninger uten forbedringer tilgjengelig.”Bygg”-knappen vil nå vises gråtonet hvis du holder markøren over en bygning du ikke kan bygge.

Fortellende forbedringer:

Justerte fortellingen om Stanleys overtakelse av gjestehuset: En ny shenanigan-oppgave låser opp, noe som får spilleren til å lage et nytt gjestehus. Noen ånder vil klage på mangel på beboelse. De vil også vise en”hater å sove ute”-stemning hvis de blir tvunget til å sove ute. Lagt til nye fortellende øyeblikk med noen ånder på noen bestemte steder. Lagt til tips til hver karakters favorittmat i dialogboksene. Ånder har nå flere interaksjoner med hverandre.

Endringene i Gustavs historie kommer snart i en oppdatering, de savnet dessverre båten for denne innholdsoppdateringen.

AAAAAAAAAAAAAAA (Bilde: Thunder Lotus)

Den neste oppdateringen-som er den største-skal lanseres en gang i høst og legge til to nye ånder, en helt ny øy, nye bygninger og ressurser, og et nytt arrangement. Lily og Beverly-oppdateringen ble begge lansert etter planen, så vi forutser at den siste var i tide også.

Det beste er at alle disse oppdateringene er helt gratis for alle som allerede har spillet. Beverly den lille uglen og alle de ovennevnte oppdateringene og oppdateringene er tilgjengelige på Switch akkurat nå!

Categories: IT Info