iPhone 13-bezitters klagen dat ze de nieuwe MagSafe-portemonnee niet kunnen verbinden met Find My. Apple lanceerde een nieuwe MagSafe-portemonnee met Zoek mijn-ondersteuning, zodat gebruikers in het geval dat deze van de mobiel glijdt of zoek is geraakt, de locatie kunnen zien, de verloren modus inschakelen of meldingen inschakelen als de portemonnee loskomt van de iPhone.

De nieuwe portemonnee heeft een beveiligde NFC-chip die ondersteuning biedt voor Zoek mijn. Het kan maximaal drie kaarten bevatten en het is afgeschermd om ze veilig te houden. Om een ​​NFC-compatibele kaart te gebruiken, zoals een hotelsleutel, moet je de kaart uit de portemonnee halen.

De nieuwe portemonnee werkt alleen met iPhone 12/iPhone 13 lederen of siliconen hoesjes of de iPhone 13 Clear Case. Met de doorzichtige hoes van de iPhone 12 ondersteunt de nieuwe portemonnee Find My niet. Zoals gemeld door de getroffen gebruikers, kan de nieuwe portemonnee geen verbinding maken met Zoek mijn, zelfs niet met de vereiste iPhone of het bijbehorende hoesje.

Een iOS 15-bug verhindert dat iPhone 13-gebruikers hun nieuwe portemonnee verbinden met Find My

Impact iPhone 13-bezitters deelden hun ervaring op een uitgebreide Reddit-thread en de consensus is dat een iOS 15-bug verantwoordelijk is voor het probleem. @NecessaryStrong7459 schreef:

Hetzelfde hier, sequoia groene portemonnee met iPhone 13 mini. Krijg een ping, maar er gebeurt niets. Als het handmatig probeert toe te voegen, wordt de portemonnee herkend. Als ik”Doorgaan”selecteer, kan ik het scherm Mijn informatie zoeken zien en als ik weer doorgaan selecteer, ontvang ik een algemene foutmelding met een bericht om het later opnieuw te proberen.

blockquote>

Het lijkt op een softwareprobleem. Ik ging naar de Apple Store en mijn portemonnee verscheen op meerdere telefoons in de winkel, alleen niet de mijne. Ik vermoed dat het een soort softwarefout is. Ik heb ook een van de display-portefeuilles in de winkel geprobeerd en had hetzelfde probleem. Het is misschien verontrustend om te proberen te ruilen, maar toen ik naar binnen ging om het te ruilen, hadden ze niet dezelfde kleur, dus ik moet wachten.

@Prestigious-Life7827 voegde toe dat Apple-ondersteuning een iCloud-herstel heeft voorgesteld als de oplossing voor het probleem.

Ik heb vandaag met een senior adviseur van Apple Support gesproken. Ik heb hetzelfde probleem (iPhone 13 Pro Max lederen Magsafe-hoesje met Magsafe-portemonnee). Wallet doet de animatie, maar ik krijg een foutmelding wanneer ik probeer toe te voegen om mijn te vinden. Ze vertelde me dat het waarschijnlijk een softwarefout is en het enige wat ik kan doen is de telefoon wissen en herstellen vanaf iCloud. Ik zal dit binnen een paar uur voltooien en jullie allemaal updaten…

Lees meer:

Categories: IT Info