Er zijn een paar verschillende manieren waarop u gegevens van uw oude iPhone naar een nieuwe iPhone 13 kunt overbrengen, inclusief terugzetten vanaf een back-up of met uw meest recente iCloud-back-up. U kunt echter ook apparaat-naar-apparaat-migratie gebruiken om gegevens rechtstreeks van uw oude naar een nieuwe over te zetten, aangezien sommige gebruikers problemen ondervinden bij het herstellen van hun gegevens vanaf een back-up. Hier leest u hoe u in een paar eenvoudige stappen gegevens van uw oude iPhone naar een nieuwe iPhone 13 kunt overbrengen.

Meer informatie over het overzetten van gegevens van uw oude iPhone naar een nieuwe iPhone 13 zonder een back-up te gebruiken

Met apparaat-naar-apparaat-migratie worden al uw gegevens, zoals foto’s, app-gegevens, inloggegevens en meer. Je moet nog steeds de configuratieschermen voor Face ID, Siri en Apple Pay doorlopen, maar Quick Start doet de rest. Quick Start vereist niet dat je een back-up van je apparaat hebt als voorzorgsmaatregel of alternatief, maar het is nog steeds slim om een ​​back-up van je gegevens te maken voor het geval er iets ongunstigs gebeurt tijdens het overdrachtsproces.

Zet je nieuwe apparaat aan en plaats het in de buurt van uw huidige iPhone, die iOS 12.4 of hoger moet hebben om Snel aan de slag te laten werken. Het Quick Start-scherm verschijnt op uw huidige iPhone en biedt de mogelijkheid om uw Apple ID te gebruiken om uw nieuwe apparaat in te stellen. Zorg ervoor dat dit de Apple ID is die u wilt gebruiken en tik vervolgens op Doorgaan. Houd je huidige iPhone vast en centreer de zoeker over de animatie die op je nieuwe apparaat verschijnt. Wacht op een bericht met de tekst”Voltooien op nieuwe ‌iPhone‌”. Vul desgevraagd de toegangscode van uw huidige apparaat in op uw nieuwe iPhone 13. Volg de instructies op het scherm om Face ID in te stellen. Tik op Overzetten vanaf iPhone om het proces voor gegevensoverdracht te starten. Houd beide iPhones bij elkaar en aangesloten op een voedingsbron totdat de gegevensoverdracht is voltooid.

Overdrachtstijden kunnen fluctueren op basis van factoren zoals netwerkomstandigheden en de hoeveelheid gegevens die wordt overgedragen. Apple geeft wel een geschatte tijd voor de gegevensoverdracht op het scherm.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen om te leren hoe je gegevens van je oude iPhone naar een nieuwe iPhone 13 kunt overbrengen. Als je vragen hebt, laat het ons dan weten in de opmerkingen hieronder.

Lees meer:

Categories: IT Info