Tweetbot 6.4 is nu beschikbaar met een heleboel nieuwe updates die ondersteuning toevoegen voor nieuwe iOS 15-en iPadOS 15-functies, zoals avatars in meldingen, ondersteuning voor snelle notities , een nieuwe grotere widget voor iPad, mogelijkheid om slepen en neerzetten op iPhone uit te schakelen en prestatieverbeteringen.

Tweetbot heeft nu een Safari-extensie om automatisch tweets in de app te openen

Veel apps zoals Spark zijn al bijgewerkt met ondersteuning voor met de avatars van de afzender, en Tweetbot heeft dit voorbeeld gevolgd om deze nieuwe iOS 15-functie te ondersteunen. Dit betekent dat wanneer je een pushmelding ontvangt, deze de avatar van de Twitter-gebruiker toont, of het nu een vermelding, like of retweet is.

De app ondersteunt ook iPad-specifieke functies zoals het nieuwe menusysteem, ondersteuning voor Quick Notes, en een nieuwe grotere widget die nog steeds vier tweets toont maar minder tekst afsnijdt dan de kleinere widgetformaten.

Misschien is de beste eigenschap van deze update dat je de nieuwe”Open in Tweetbot” Safari-webextensie om tweets automatisch te openen in Tweetbot. In onze tests tot nu toe werkt het echter niet vlekkeloos. Terwijl sommige tweets je naar Tweetbot leiden, openen veel nog steeds in de Twitter-app.

Hier zijn de volledige release-opmerkingen voor de update:

iOS 15 specifieke wijzigingen

– Ondersteuning voor het nieuwe menusysteem van iPad

– Pushmeldingen tonen de avatar van de afzender

– Actieknoppen voor pushmeldingen hebben nu pictogrammen

– Ondersteuning voor snelle opmerkingen

– Ondersteuning voor de nieuwe grotere widgetgrootte

– Mogelijkheid om slepen en neerzetten op iPhone uit te schakelen

– Snellere scrollprestaties

– Safari-webextensie”Open in Tweetbot”toegevoegd

Andere wijzigingen

– Actie-extensie”Open in Tweetbot”toegevoegd

– Citaat Tweeten zonder inhoud wordt gepost als retweets

– U kunt nu op de ti. tikken meline-titel om tussen je verschillende lijsten te schakelen

– Nieuw pictogram Pumpkin-app

In de laatste update had Tweetbot een nieuwe functie genaamd Behaviours gekregen, waarmee gebruikers hun app-ervaring en schakel functies in of uit zoals

Bij iThinkDifferent is Tweetbot een van onze favoriete apps op iPhone en iPad, en we raden het van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige Twitter-app. De app kan worden gedownload als gratis update voor bestaande gebruikers, terwijl een abonnement $ 0,99 per maand of $ 5,99 per jaar kost.

Download Tweetbot uit de App Store

Categories: IT Info