Ondanks de schijnbaar onoverkomelijke kansen, kun je met een nieuwe Ooblets-patch eindelijk op stoelen zitten. Maar niet alleen stoelen! Banken ook, en banken, en zelfs die zachte stoelen bij het raam.

In een nieuwe blogpost met de enthousiaste titel’Sitting Update!‘, ontwikkelaar Glumberland kondigde wat lang nodige verlichting aan voor je zere benen. Beter nog, als je in Ooblets zit, krijg je langzaam je energie terug, net als in het echte leven, tenzij je te veel zit voor je werk. In dat geval is dit je herinnering om op te staan ​​en door het huis te lopen.

“Ze zei dat het niet kon. Dat het belachelijk was. Maar we geloofden ze niet”, zegt Glumberland.”We besloten om te bewijzen dat ze ongelijk hadden door al onze middelen en inspanningen te wijden aan één onmogelijk doel. 

Het kostte onze R&D-afdeling jaren, maar we aarzelden niet. We wisten dat er uiteindelijk een doorbraak zou komen, en we hadden gelijk. We hebben het gedaan. We hebben het echt gedaan. Je kunt nu ZITTEN. OP. STOELEN. Laat dat bezinken. Zie je een stoel in het spel? Je kunt erop zitten. Je bent niet langer verbannen naar de staande wereld.”

Hoe spannend zitten ook is, het is niet het enige dat is opgenomen in de nieuwste Ooblets-patch. Er zijn ook een heleboel bugfixes en optimalisaties. Hier is de volledige changelog, rechtstreeks uit Glumberland:

Vaste speelbare instrumenten Vaste longleg ooblet-animaties Bijgewerkte oobnet-signaalindicator Deeltjessysteemoptimalisatie Optimalisaties voor dansgevechtenVerwijderde spookstoel in het kantoor van TinstleFabricuter UI fixFix binnenverlichting w/r/t weatherVoeg waarschuwing toe als je meubels koopt voordat je kunt om het te plaatsen Vaste verplaatsing UI bestellenFix hoeden worden weergegeven als verkeerde kleur in menu

Als je het meeste uit je tijd in Oob wilt halen, zijn deze handige Ooblets-tips net zo nuttig als altijd.

Categories: IT Info