Deze week in The Chrome Cast beginnen we de show door te praten over de nieuwe HP Dragonfly Pro Chromebook die we op kantoor hebben in de Sparkling Black-kleurstelling. Hoewel we voorlopig nog beperkt zijn in wat we over deze Chromebook kunnen zeggen, ziet deze zwarte kleur er behoorlijk geweldig uit en geeft ons nog een reden om over deze zeer speciale Chromebook te praten.

De rest van de show richt zich grotendeels op enkele nieuwe lekken rond de aankomende Pixel Fold, enkele softwarekeuzes die Google de laatste tijd heeft gemaakt met betrekking tot het delen van Google Foto’s wat voorheen alleen Pixel-functies waren, en het laatste nieuws over Google I/O 2023, dat op 10 mei zal worden gehouden. Na vorige week een week vrij te hebben genomen, valt er veel te bespreken, dus spring er in!

Links

Deze aflevering wordt u aangeboden door Cameyo, de Chrome Enterprise Recommended-virtualisatieoplossing waarmee u om al uw apps-inclusief Windows, Linux, SaaS en interne apps-naar Chromebooks te leveren, zodat uw mensen naadloos toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben om productief te zijn. Cameyo is diep geïntegreerd met ChromeOS en de Google-beheerdersconsole en biedt de eenvoudigste, veiligste en meest kosteneffectieve manier om apps als PWA’s naar uw gebruikers te pushen zonder de complexiteit van verouderde virtuele desktops. Ontvang de ChromeOS + Cameyo-snelstartgids voor naadloze app-levering op Chromebooks en krijg toegang tot de speciale ChromeOS + Cameyo-bundel waarmee het gemakkelijker dan ooit is om zelf te testen. Klik hier om vandaag nog aan de slag te gaan.

Het team van Chrome Unboxed wordt gevoed door Fresh Roasted Coffee, de officiële koffie van The Chrome Podcast casten! KLIK HIER om de speciale editie Chrome Unboxed-tas te kopen.

Gerelateerde berichten

Categories: IT Info