Giveaways & Wedstrijden

Dave’s Computer Tips werkt er hard aan om onze lezers software van topkwaliteit te bieden. Houd er rekening mee dat geen van de aankomende wedstrijden en weggeefacties in steen gebeiteld zijn. Wijzigingen in deze lijst kunnen te allen tijde worden aangebracht. Dit is wat er gebeurt…

Verlopen!

Ashampoo Privacy Inspector

Winnaars bekend!

Deze wedstrijd is nu verlopen. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

Gefeliciteerd aan de winnaars en bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen!

Ashampoo is zo vriendelijk geweest om onze DCT-lezers de kans te bieden een gratis exemplaar van hun geheel nieuwe Privacy Inspector-software. Ze hebben ons vijf licenties gegeven, elk met een korting van $ 15,00 (VS). Normaal gaan ze voor $ 40,00, dus dit is een geweldige deal. Door deel te nemen aan deze wedstrijd maak je kans op dit programma.

“Windows houdt uitgebreide logboeken bij over wat je doet en wanneer je het doet op je pc – offline en online. Dus wat wordt er geregistreerd en, nog belangrijker, wat kunt u eraan doen? Ashampoo Privacy Inspector heft de sluier van geheimhouding op en laat u precies zien welke activiteiten worden geregistreerd, samen met de mogelijkheid om de gegevens te verwijderen en uw privacy terug te eisen!” ~ Ashampoo

Deze wedstrijd is afgelopen, maar u kunt er alles over lezen op deze pagina Ashampoo Privacy Inspector Overview & Giveaway.

Nu actief!

Binary Fortress DisplayFusion

Binaire vesting heeft onze DCT-lezers genereus de kans geboden om een ​​van de vijf licenties voor dit voorbeeldige programma te winnen. Deze DisplayFusion-licenties hebben momenteel een waarde van $ 49,00 per stuk.

Ik gebruik DisplayFusion al vele jaar en kan er niet genoeg goede dingen over zeggen.

“DisplayFusion zal uw leven met meerdere monitoren veel gemakkelijker maken! Met krachtige functies zoals taakbalken voor meerdere monitoren, titelbalkknoppen en volledig aanpasbare sneltoetsen, maakt DisplayFusion het beheer van uw meerdere monitoren eenvoudig. ~ Binary Fortress

Deze wedstrijd loopt nu en eindigt op 23 maart 2023. Je kunt er alles over lezen en meedoen aan de wedstrijd op deze DisplayFusion-overzichts-en weggeefpagina. Deze wil je niet missen, mensen.

Binnenkort!

Ascomp Tekst-R

Ascomp heeft onze DCT-lezers vriendelijk een kans geboden om een ​​van de vijf licenties te winnen voor Text-R, een Optical Character Reader (OCR)-programma dat momenteel wordt gewaardeerd op $ 29,90 (VS). Ascomp biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat u het kunt uitproberen voordat u het koopt.

“De software herkent ook tekst in PDF-bestanden en afbeeldingen die deze onmiddellijk omzetten in een bewerkbaar document voor elk gebruikersniveau. De tekst kan worden opgeslagen in een nieuw bewerkbaar PDF-of RTF-document (Word). De opmaak blijft dicht bij het origineel, dus in de meeste gevallen is er geen nabewerking nodig.” ~ Ascomp

Deze weggeefwedstrijd begint op 24 maart en eindigt op 6 april 2023.

Houd je ogen open voor een geweldige kans om een ​​geweldig programma te winnen.

Ashampoo Snap 15

Ashampoo is opnieuw doorgebroken voor ons met deze aanbieding voor DCT-lezers. U maakt allemaal kans op een van de vijf licenties voor de Snap 15 schermopname en opnamesoftware. Deze licenties hebben momenteel een waarde van $ 40,00 (VS).

“Met Ashampoo Snap 15 voelt het vastleggen van screenshots of video’s bijna als magie! Alles wat u op uw scherm ziet, wordt natuurgetrouw vastgelegd, samen met tal van slimme instellingen. De ingebouwde editor zorgt voor nabewerking en bestandsbeheer.” ~ Ashampoo

Ashampoo’s Snap-serie bevat enkele van de beste tools voor het vastleggen van schermen op de markt, en met elke nieuwe versie wordt het steeds beter.

Blijf alert voor deze weggeefwedstrijd-jij wil je deze niet missen!

Dat was het voor nu. Zorg ervoor dat je vaak langskomt, zodat je deze geweldige Wedstrijden en Giveaways niet mist! En vergeet niet dat er in de loop van de week ook andere informatieve en vermakelijke artikelen zijn geplaatst door onze schrijvers.

Bezoek ons ​​op:

Als u zou graag zien dat een specifiek stuk software wordt gepromoot als weggeefwedstrijd op DCT, laat het ons weten en we zullen ons best doen om dat mogelijk te maken.

DCT

Categories: IT Info