Gadgets fra alle kategorier blir stadig sterkere og mer avanserte for dagen, og en av de raskest utviklende er støvsugere. Spesielt de robotiske gjorde et gigantisk sprang fremover på bare noen få siste år. Men selv de håndholdte”klassiske”er mye kraftigere enn forgjengeren, og sammenligningen favoriserer dem på en massiv måte. ILIFE-merket er en av lederne i denne kategorien, og i dag har vi for deg noen nye tilbud for produktene deres på Amazon. Og med slike priser ville det være synd å savne dem…

La oss starte gammeldags med den trådløse støvsugermodellen ILIFE EASINE G80. Det er et hendig lett stykke med et kraftig 22kPa maks sug, takket være Nidec børsteløs motor. Utstyrt med et 4-trinns filtreringssystem og unik sidebørste for rengjøring av hjørner og kanter, kan du være sikker på at denne vil ta godt vare på gulv og tepper. Og det store 2500 mAh batteriet burde også være godt i 45 minutter med rengjøring. Nå kan du også få det med en massiv 45% rabatt, takket være kupongkoden VPQI7MEZ senker prisen til bare $ 109,99 . Gyldig frem til 23. september.

Men hvis du foretrekker de moderne robotrensemodellene, så har ILIFE selvfølgelig noe for deg også. Som den universelle ILIFE Shinebot W400S, som er i stand til grundig rengjøring, både tørr og våt. Mopper, vasker, skrubber og rydder opp på en gang. Og nå kan du få denne beste mopproboten på markedet for bare $ 170,98 . Eller du kan til slutt nå ILIFE V8s 2-i-1 robotstøvsuger og mopp kombinasjonsmodell, ideell for alle harde gulv. Selvfølgelig igjen utstyrt med alle de moderne funksjonene og koster for øyeblikket bare $ 169,99 . Så hvilken vil være det perfekte rengjøringsvalget for deg? Velg.

Categories: IT Info